Blir den maritime klynga friskmeldt?

Sunnmørsposten følger klyngekonferansen ved Campus Ålesund torsdag.

Den maritime klynga møtes til en fullsatt konferanse ved Campus Ålesund torsdag.  Foto: Marius Rosbach

Nyheter

GCE Blue Maritime inviterer torsdag til den maritime klyngekonferansen for 2018 ved Campus Ålesund.

Under konferansen vil blant annet deltakerne få høre den siste analysen fra Menon Economics om hvordan det står til med klynga. Erik Jakobsen har de siste årene har til dels nedslående nyheter å komme med, men håpet i år er at trenden har snudd.

Les tidligere analyser:
2017: Analyse av den maritime klynga: – Lenge til oppturen
2016: Den maritime klynga ble akterutseilt før oljenedturen
2015: Pessimismen har smittet over på utstyrsbransjen

På programmet står blant annet innlegg fra analytiker Joachim Bernhardsen i Nordea Markets som skal snakke om finansmarkedet og handelskrig, framlegging av en NTNU-undersøkelse om den menneskelige siden ved digitalisering før det hele avsluttes med paneldebatt som sendes direkte på NRK 2 med temaet «Norge – en maritim stormakt».

Sjekk programmet her på ÅKP sine hjemmesider