Rederiet refses for dårlig sikkerhet:

Lettmatros på Sølvtrans-båt mistet livet da han skulle hjelpe skadet kollega

Lettmatros falt over bord og døde da han skulle hjelpe kollega. Sølvtrans-rederiet får refs for sikkerheten på flere punkter.

Dødsulykke: Brønnbåtrederiet Sølvtrans får kritikk fra Statens havarikommisjon for transport i en rapport etter dødsulykke. En 54 år gammel lettmatros bosatt i Rogaland døde etter at han falt over bord fra brønnbåten Øysund 16. november i fjor. I rapporten kommer det fram at Sølvtrans har gjort flere endringer og fulgt opp pålegg etter ulykken. Brønnbåten ble levert fra Aas Mek.Verksted i Vestnes i 2014. Foto: Aas Mek. Verksted 

Nyheter

Trolig var det en bølge som slo over dekk og førte til dødsulykken om bord på brønnbåten Øysund i fjor høst. Den 54 år gamle mann bosatt i Rogaland ble brakt med helikopter til sjukehus, men ble erklært død dagen etterpå.