Sigrid er trekkplaster på ny gratiskonsert i Ålesund

Sparebanken Møre feirer 175 år og inviterer til gratis jubileumskonsert i Ålesund og Molde.

Sigrid Solbakk Raabe skal opptre på konserten.   Foto: Hogne Bø Pettersen

Nyheter

1. desember blir det gratiskonsert i Sparebanken Møre Arena. Sigrid, Isak Shorty og Jesper Jenset er artistene som kommer til å stå på scena.

Til den andre konserten, i Molde Arena, kommer Madcon, Jesper Jenset, Revolt og Dina Misund.

– Banken er skapt av og for mennesker i regionen vår. Helt fra starten har støtte til kulturliv, lag og foreninger vært en sentral del av modellen vår. Også i dag går halvparten av bankens overskudd tilbake til gode formål i omgivelsene våre. Den tette relasjonen mellom banken og samfunnet rundt oss er årsaken til at det er helt naturlig å feire jubileet vårt sammen med innbyggerne i fylket, sier Trond Lars Nydal, administrerende direktør i Sparebanken Møre, i en pressemelding.

Sparebanken Møre er en sammenslutning av flere banker. Den eldste, Herrøe og Røvde Sparebank, ble opprettet i 1843. 175 år senere er Sparebanken Møre den største banken i fylket, med 28 kontor i 24 kommuner og en forvaltningskapital på 69,9 mrd. kroner.

Gratiskonsertene er åpne for alle, så lenge billettene rekker, ifølge pressemeldingen. I Ålesund er kapasiteten 6.000 deltakere, mens Molde Arena har plass til ca. 2.000 deltakere.