Ålesund Teaterforening brenner for at barn og unge skal få se teater

Gir bort teaterstykke

Takket være innsatsen til medlemmene i Ålesund Teaterforening får ungdomsskole- og videregåendeelever i hele Ålesund tilbud om gratis Ibsenforestilling for ungdom.

Teatergave: I februar blir det premiere på Ibsens «En folkefiende» på Arbeideren i Ålesund. Den forestillinga har Ålesund Teaterforening, her representert ved leder Lise Hellandsvik (t.v.) veldig lyst til at ungdommene i Ålesund skal få se. Det setter rektor ved Skarbøvik ungdomsskole, Vidar Åkre, og kunstnerisk leder for Teatret Vårt av deling barn og unge i Ålesund Cecilie Lundsholt stor pris på.  Foto: Karin Rykkje

Nyheter

Forestillinga er «En folkefiende» av Henrik Ibsen, satt opp av Teatret Vårt sin avdeling for barn og unge i Ålesund, tidligere Barneteatret Vårt.