Møre og Romsdal fylkeskommune har anmeldt ytring i kommentarfelt

Oppfordret til drap i kommentarfelt om Nordøyvegen

Debatten om Nordøyvegen har nådd sitt foreløpige bunnpunkt, da en person i Sunnmørspostens kommentarfelt oppfordret til drap.

Mottaker: Gunn Randi Seime, assisterende fylkesrådmann i Møre og Romsdal fylkeskommune, var en av personene som var nevnt i artikkelen. Hun sier kommentaren var ubehagelig og at fylkeskommunen med en gang bestemte seg for å anmelde ytringen til politiet. Foto: Staale Wattø sw@smp.no 

Nyheter

– Skyt begge to, skrev ei kvinne i kommentarfeltet under en artikkel om Nordøyvegen mandag denne uka. Artikkelen omhandlet at fylkesrådmannen ønsker å avlyse anbudskonkurransen for Nordøyvegen, og dermed stanse prosjektet for nå. Personene som uttalte seg var samferdselssjef Arild Fuglseth og assisterende fylkesrådmann Gunn Randi Seime.