Ber næringslivet omfavne robotrevolusjonen – Norge er en sinke i dag

De ansatte frykter gjerne for jobbene sine, mens ledelsen frykter kostnadene ved å ta i bruk roboter. Det er ikke grunn til noen av delene.

OGSÅ FOR MINDRE BEDRIFTER: – Det er viktig å være klar over at bedrifter på langt nær trenger å produsere serier med tusenvis av produkter, for å nyttiggjøre seg av disse verktøyene, sier Arne Tande (bak) som i går arrangerte Robotek 2018 i Brattvåg. Lars Julius Skulstad fra Universal Robots var blant dem som sto på scenen. Han mener mange bedrifter ofte bør starte med mindre utfordringer – de kjenner løsningen på, og deretter bruke økt effektivitet til å løse større utfordringer på sikt.   Foto: Marius Rosbach

Nyheter

Det mener Lars Julius Skulstad som snakker varmt om robotrevolusjonen. Tvert imot hevder han at nettopp roboter kan være med å snu utviklingen med utflagging av arbeidsplasser fra Norge.