Håper investorer skal få fart på sørsideplanen – flere har allerede meldt sin interesse

På et åpent møte om utviklinga av sørsida i Ålesund sentrum, fridde kommunen til investorene.

optimist: Plan– og bygningssjef Ole Søvik (t.h) i Ålesund kommune tror planene for sørsida vil skyte fart med investorer med på laget. Her er Søvik sammen med advokat Geir Frøholm fra advokatfirmaet Sands Oslo. Frøholm orienterte om hva som kan være aktuelle utbyggingsmodeller for sørsida.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Sunnmørspostens auditorium var fylt til randen med over 100 oppmøtte på gårsdagens møte om sørsida. Plan- og bygningssjef Ole Søvik i Ålesund kommune orienterte først om status i prosjektet. Nå ønsker kommunen at noe skal skje for at det blir framgang på sørsida, som var årsaken til at de i går inviterte til det åpne møtet.