BR-leker på Moa får nye eiere

Nordic Toy Team har kjøpt opp 18 lekebutikker de siste dagene.

STOROPPKJØP: Administrerende direktør Gro Svendsen og styreleder Dan Helge Bjørneset i Nordic Toy Team i Drammen har bare i løpet av noen dager kjøpt opp 19 lekebutikker, deriblant BR-leker på Stormoa Nord i Ålesund.   Foto: Nordic Toy Team

Nyheter

En av butikkene som er kjøpt opp er BR-leker på Stormoa Nord i Ålesund. Oppkjøpene har gjort selskapet til landets største leketøyskjede.

– Årsaken til at vi nå vokser i et marked som mange mener er nedadgående er den lokale tilstedeværelsen og det gode kremmerskapet ute blant alle våre butikker og ansatte rundt omkring i Norge, sier administrerende direktør Gro Svendsen i Nordic Toy Team AS i en pressemelding.

Butikken er en del av konkursboet til det danske storkonsernet Top Toy Norge, som i slutten av januar ble kjøpt opp av Bjarøy Gruppen. Det er 18 av disse butikkene Nordic Toy Team igjen har kjøpt.