Rederiet måtte avlyse lanseringsseremoni folr ekspedisjonsskip i Hamburg

Vard i hektisk innspurt

Vard Langsten trenger mer tid for å fullføre ekspedisjonsskipet til Hapag-Lloyd Cruises. Rederiet har avlyst lanseringsseremonien i Hamburg.

Fullføre: Ekspedisjonsskipet Hanseatic Nature til det tyske cruiserederiet Hapag-Lloyd Cruises, skal gå rett på jomfruturen til Lisboa når det er ferdig fra Vard Langsten. Rederiet sløyfer lanseringsseremonien i Hamburg for å vinne tid. Vard Langsten skal bygge tre ekspedisjonsskip til cruiserederiet.  

Nyheter

– Vi arbeider på spreng sammen med andre deler av Fincantieri-gruppen for å fullføre skipet. Det er ute på sin første testtur nå, og skal deretter inn til verftet for å bli ferdig malt. Deretter er det ny testtur. Når det forlater verftet har det høy standard, og skal etter planen gå rett på sin jomfrutur fra Hamburg til Lisboa. Denne turen er planlagt i andre halvdel av april, sier informasjonsdirektør Hege Akselvoll i Vard til Sunnmørsposten.