Ble evakuert med helikopter:

– Jeg tar av meg hatten for de frivillige

Jubileumscruiset langs norskekysten ble ikke helt som forventet for Dale og Marcia Smith fra Florida i USA. Lørdag ble de to evakuert fra «Viking Sky» med helikopter. De kan ikke få rost mannskapet og de frivillige nok.

Ikke som ventet: Dale og Marcia Smith fra Florida i USA var på jubileumscuise langs norskekysten med «Viking Sky». De ble evakuert med helikopter lørdag ettermiddag, og senere innlosjert på hotell i Molde. De er overveldet over hjelpen de har fått av de norske frivillige.  Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Mannskapet gjorde en fantastisk jobb. De beholdt roen, og tok vare på oss på en fantastisk måte. Det samme gjelder redningsfolkene og de frivillige som møtte oss. Jeg kan ikke gjøre annet enn å ta av meg hatten. Det var helt eksepsjonelt, forteller Dale Smith til Sunnmørsposten.