Basehopper til sjukehus etter ulykke ved Trollstigen

Mann i 50-åra har ifølge politiet brukket lårbeinet.
Nyheter

Oppdatering: Politiet opplyser at basehopperen er en mann.

- Han landa i ei steinur i nærheten av bakken der han egentlig skulle lande. Han har trolig hoppa fra Bispen, men dette er ikke verifisert. Han blir henta av helikopter og frakta til sjukehus, opplyses det litt før klokka 15. I ei ny oppdatering ved 15.30-tida heter det at mannen har lårbeinsbrudd og at han trolig at feilberegna vindforholda i landingsområdet. Politiet oppretter sak og gjør avhør av vitner på stedet.

En person i 50-åra skal ha blitt skadd under basehopping ved Trollstigen torsdag, melder politiet. Ulykka skal ha skjedd i forbindelse med landing, og ifølge politiet er vedkommende våken, men har trolig bruddskader.

- Politi og helse er framme på stedet, heter det på Twitter klokka 14.16.

- Det er uvisst hvor vedkommende har hoppa fra, men ulykka har skjedd under landing ved Trollstigen, sier operasjonsleder Sindre Molnes hos politiet.

- Det er ikke snakk om alvorlige skader, men muligens brudd i en fot. Vedkommende blir tatt hånd om av ambulansepersonell, legger han til.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.55.