Provosert av nattebråk og urinering i Ørsta sentrum

– Det eksisterer filmsnuttar som viser at det står folk på gamletorget og pissar på benkane natt til 17. mai, der bunadskledde folk skal sitte få timar etterpå. Dette er ikkje noko vi i eit moderne samfunn treng å akseptere.

Offentleg toalett? Gunnar Knutsen (V) har fått tilsendt filmsnuttar som viser at det står folk og urinerar på benkane på gamletorget i Webjørn Svendsen-gata, natt til 16. mai. – Dette er ikkje noko vi i eit moderne samfunn treng å akseptere, seier han, og spør om videoovervaking er løysinga.   Foto: JANNE-MARIT MYKLEBUST/MØRE-NYTT

Sett opp videoovervaking, få vite kven det er som lagar bråk, gi dei ein klekkeleg sum i bot og få ein slutt på dette

Gunnar Knutsen
Nyheter

(Møre-Nytt:) Problemet med nattebråk i Ørsta sentrum har på ny eskalert. I formannskapet tysdag tok Gunnar Knutsen (V) opp problemstillinga.