Politiloggen:

Fyll og bråk

Nyheter

Natt til søndag måtte politiet rykke ut til flere tilfeller av fyll og bråk.

Rundt klokka 23.00 ble de tilkalt til et utested i Ålesund sentrum der sju gjester var vanskelige og ikke forholdt seg til beskjedene de fikk ved utestedet. Dette endte med at gjestene ble bortvist fra stedet.

Et par timer senere måtte politiet bistå en overstadig beruset kvinne ved Kiperviktorget. Kvinnen, i begynnelsen på 20-årene, lå rett ut på området å var ifølge Twittermeldingen ikke i stand til å ta vare på seg selv. Politiet fikk tak i foreldrene, som kom og hentet kvinnen.

Kranglet på fest

I Sæbø ble det meldt om en privatfest, der en person var veldig full og kranglete mot de andre festdeltakerne. Da politiet ankom hadde personen rukket å skade seg og ble derfor fraktet til legevakt.

Ropte skjellsord til gatekjøkkenansatte

I 02.00-tiden måtte politiet på nytt rykke ut til Ålesund sentrum. Denne gangen ble en person bortvist fra sentrum etter å ha knuffet og oppført seg amper mot forbipasserende.

En time senere ble en annen person anmeldt for ordensforstyrrelser på offentlig sted, også dette i Ålesund sentrum. Personen endte i fyllearresten.

Politiet måtte også dempe musikken ved en fest i ei leilighet i Ålesund sentrum.