Opprørt over behandlinga mora har fått

Barna til Randi Johnsen reagerer på behandlinga mora har fått på Åse sjukeheim etter et lårhalsbrudd – og at hun skal ha blitt sendt heim for tidlig.

Sendt heim: Onsdag forrige uke, to måneder etter at hun brøt lårhalsen, blei Randi Johnsen sendt heim fra Åse sjukeheim, til omsorgsboligen hun bor i, på Blindheim. Døtrene Torill Standal (t.v.) og Rannveig Blomli mener mora ikke var klar for dette, og reagerer også på behandlinga hun har fått på sjukeheimen.   Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

– Det mor har vært gjennom er ikke greit. Dette vil vi at folk skal vite. Etter det vi kjenner til er hun langt fra aleine. Det sier Rannveig Blomli og Torill Standal - to av de i alt fire gjenlevende barna til Randi Johnsen. På vegne av søskenflokken har de tatt kontakt med Sunnmørsposten.