Nattens politilogg:

Fyrverkeri, slåssing og vindusknusing

Dette måtte politiet håndtere på Sunnmøre natt til søndag.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Nyheter

Ved midnatt hadde politiet flere oppdrag i Ørsta. Blant annet rykket de ut etter at noen hadde sendt opp fyrverkeri i et boligområde og skremt husdyr. Politiet kommer med en klar oppfordring om å vente med fyrverkeri til nyttårsaften.

I samme tidsrom, også i Ørsta, ble en person anmeldt for ordensforstyrrelser etter å ha kjørt rundt i sentrum med høy musikk.

Ved et forsamlingslokale i Follestad ble en beruset gutt i slutten av tenårene bortvist etter å ha vært aggressiv mot andre gjester og kranglet med politiet. Politiet meldte om ellers god stemning på stedet.

Knuste bilvindu

Heller ikke i Ålesund gikk alt stille for seg. i 02-tiden kom politiet over en mann i 20-årene som urinerte på offentlig sted. Han blir anmeldt for forholdet.

I 03-tiden natt til søndag rykket politiet ut til Ulsteinvik etter melding om at noen gutter i tidlig tenårene hadde knust ruter på en eldre uregistrert russebil i sentrum. Guttene tilsto å ha gjort det og nå avventer politiet eventuell anmeldelse fra bileier.

I samme tidsrom i Ålesund ble en mann i 40-årene tatt hånd om av politiet etter at han hadde slåss med vakter på et utested. Mannen ble tatt med til fyllearresten og politiet oppretter sak på hendelsen.

Det samme gjelder to andre berusede menn som også slåss i Ålesund sentrum. De blir anmeldt for ordensforstyrrelser og vold mot politiet.