263 fartsbøter skrevet ut og 46 førerkort beslaglagt på Verma hittil i år

– Oppsiktsvekkende og skremmende fart

I 60-sona på Verma har UP hittil i år beslaglagt en hel «førerkortstokk». Og skrevet ut fartsbøter for millionbeløp. Lokalbefolkning vi snakker med rister på hodet, og oppfordrer heller bilistene til å ta en kaffepause på butikken.

Bekrefter at det går fort: Ester Sletta, Ragna Rødstøl og Torill Stavem anbefaler folk som kjører forbi Verma om å heller ta en kaffepause med ferskt heimebakt her på butikken.   Foto: Eirik Heen, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Det vakte oppsikt da Utrykningspolitiet (UP) søndag kunne berette at 32 bilister mistet førerkortet og 108 fikk fartsbøter, i laserkontroller på Verma fredag og søndag. Det var riktig nok ei travel utfartshelg i forbindelse med høstferie, men likevel. Det er noe med 60-sona på Verma, og UP liker slett ikke utviklingen.