Moa:

Ber om snarveg for taxi, ikke bare buss

Ålesund kommune er i ferd med å bygge snarveg for buss mellom Lerstad og Moa. Men også taxiene ønsker å få benytte denne.

Lerstadvegen: Her, sør for næringsbygget i Smibakken hvor bl.a. Slettvoll holder til, bygges ny busstrasé slik at bussene kan kjøre direkte til/fra Moa bussterminal. Da bygges en 200 meter lang snarveg over kommunal grunn mellom Moavegen og Lerstadvegen. Nina Martinsen er avdelingsingeniør i virksomhet for veg, anlegg og park i Ålesund kommune.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Sunnmørsposten har tidligere omtalt den nye snarvegen for buss, som skal gå mellom Lerstadvegen og bussterminalen på Moa, der trafikken skal reguleres med buss-bypass med bom. Nå viser Ålesund Taxi til saken i Sunnmørsposten i et brev til Ålesund kommune. For de mener at også taxiene bør vurderes i kommunens kollektivsatsing.