Politiloggen

Helikoptersøk, ordensforstyrrelse og rus

Litt av hvert å henge fingrene i for politiet natt til søndag.

  Foto: Vegard Wivestad Grøtt

Nyheter

Sent lørdag kveld mottok politiet melding om observasjon av to nødbluss over Sulafjellet ved Grøthornet. Et helikopter ble send ut for å foreta et søk i området. Det var ingen observasjoner av interesse i det avsøkte området og søket ble avsluttet.

I Ørsta måtte en rusa person vises bort fra sentrum grunnet aggressiv oppførsel.

I Sykkylven ble to personer innbrakt til politiarresten etter ordensforstyrrelse på et utested. De hadde framsatt trusler mot dørvaktene og motsatte seg arrest da politiet kom til stedet. Personene blir anmeldt for forholdet.

Rundt klokka tre natt til søndag stanset en politipatrulje en bil i Nordfjordeid fordi det var mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Føreren av bilen rygget på patruljebilen. Føreren, en mann i 20-årene, ble tatt med til legevakt for å ta blodprøve.

I Ålesund holdt politiet promillekontroll av bilister natt til søndag. Ved Lerstadvegen ble 60 bilførere kontrollert, men det var ingen reaksjoner. Ved Borgundvegen ble det kontrollert 50 bilførere, men heller ikke der resulterte det i noen reaksjoner.