Døde av skadene etter fall fra hurtigruta

Kvinna som falt i sjøen fra hurtigruta i Ålesund onsdag kveld, døde torsdag ettermiddag på St. Olavs Hospital av skadene hun på dro seg.

Kvinna var passasjer på MS Finnmark, og falt fra hurtigruta idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

Det melder politiet i Møre og Romsdal i en pressemelding torsdag.

– Politiet i Ålesund har torsdag fortsatt etterforskninga av saka, men har så langt ikke grunnlag for å tro at det er noen kriminelle handling bak ulykka. Fredag vil politiet fortsette arbeidet med klarlegge omstendighetene, skriver politiet.


Person falt i sjøen fra Hurtigruten

Ei kvinne ble hentet opp av sjøen onsdag kveld. Hun falt fra hurtigruta MS Finnmark idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund.


Kvinna falt fra hurtigruta MS Finnmark idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund. Hun ble overflyttet St. Olavs hospital onsdag kveld, og hadde ifølge Helse Midt-Norge da svært alvorlige skader. Sjukehuset oppga alderen til å være i 40-åra. Kvinna var passasjer om bord.

Onsdag kveld deltok samtlige nødetater, Røde Kors, luftambulanse og en rekke båter, blant anna hurtigbåt, redningsskøyta og brannbåten, i aksjonen nord for Skansekaia. Etter drøyt en time ble en person funnet av en båt som var med i søket.Kvinne kritisk skadd etter fall fra Hurtigruten i Ålesund

En kvinne er kritisk skadd etter at hun skal ha falt fra hurtigruteskipet Finnmarken idet det var i ferd med å legge til kai i Ålesund onsdag kveld.