Adventistkirka i Ålesund:

Julemarked og bruktsalg

Adventistkirka i Ålesund inviterer til julemarked førstkommende søndag.

Hjemmestrikka: Her er litt av utvalget på fjorårets julemesse i adventistkirka.  

Nyheter

I tillegg til tradisjonelle julemarkedvarer som julekaker, julebrød og diverse hjemmestrikka klær, blir det også mulig å kjøpe brukte klær og andre brukte gjenstander av ulikt slag, forteller pastor Astrid Flaaen Hovden.

Inntektene fra julemarkedet går til ADRA som er adventistenes internasjonale hjelpeorganisasjon. ADRA gir akutt nødhjelp, men driver også med forebyggende arbeid. Økonomimagasinet Kapital har kåret ADRA til den nest mest effektive hjelpeorganisasjonen i Norge målt etter hvor mye av innsamlede midler som går direkte til nødhjelp.

Julemessa holdes i adventistkirka på Borgundvegen, og det blir loddsalg og kafé som byr både på kaker og vårruller.