– Molde og Kristiansund må drives som ett sjukehus

Kvernmo: Den nye direktøren i helseforetaket må skjønne hvordan Molde og Kristiansund skal drives som ett sjukehus, på to steder. Man må øve på å være ett sjukehus lenge før man flytter sammen.

– Øyvind Bakke (ny adm.dir.) må skjønne hvordan vi skal drive Molde og Kristiansund som ett sjukehus, på to steder. De som bygger sjukehus, sier man må øve på å være ett sjukehus lenge før man flytter inn, sa Nils Kvernmo i HMR da han onsdag møtte fylkesutvalget. Rundt bordet: fylkesordfører Tove-Lise Torve (Ap), Per Vidar Kjølmoen (Ap), med ryggen til er fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik, og Kristin Sørheim (Sp).   Foto: Marit Heiene, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Dette sa Nils Kvernmo, adm.dir. i helseforetaket, da han møtte fylkesutvalget til dialogmøte onsdag – for øvrig fem dager før Øyvind Bakke overtar som ny adm.dir. 2. desember.