Jubel for rekord og nominasjon:

Sjekk hvilket hotell som har hatt omsetningsrekord

Quality Hotel Waterfront, som i år leverer tidenes resultat og er nominert til gjeve priser.

Jubler for gode resultater: En del av staben på hotellet. Hotelldirektør Kristin Bjånes fremst til venstre.  

Nyheter

Aldri før har det blitt sjekket inn flere gjester, holdt flere konferanser, eller poppet mer popkorn på Quality Hotel Waterfront.

Hotellet er en del av Nordic Choice Hotels, med over 200 hoteller i hele Norden. Hvert år blir de aller beste hotellene nominert til utmerkelser på den årlige Vinterkonferansen som arrangeres i Stockholm i januar i regi av Nordic Choice Hotels. Her er hotellet i år nominert til hele tre priser, blant annet «Hotel of the year» og «Sales person of the year”.

– At vi i 2019 kan feire med så gode resultat er for oss fantastisk, og at vi nå endelig er blitt lagt merke til, og nominert blant de beste, er en drøm som endelig går i oppfyllelse, sier hotelldirektør Kristin Bjånes.

Gode resultater: Qyality Hotel Waterfront.  

For å bli nominert til kategorien årets hotell kreves det gode resultater både på topp- og bunnlinje, men også på medarbeider- og kundetilfredshet. Den gjeveste individuelle prisen er kategorien «Sales person of the year». Med i overkant av 1.000 godt kvalifiserte selgere, er det Ingrid Strømsheim Vinje som er nominert sammen med fire andre i Norden.

Nominert til årets salgsperson: Ingrid Strømsheim Vinje.