Tapte over en million

Glad for åpen veg gjennom Spjelkavik

Etter påtrykk ble Ålesund kommune lydhør overfor næringsdrivende som led. Dette berga omsetninga og fjoråret for 112-årige Myrstad Mathus. Nå skal Spjelkavikvegen være åpen i begge kjøreretninger til påske.

Myrstad: Rune Perry Dybvik er glad for at Ålesund kommune etterkom de næringsdrivendes ønske om å sette anleggsarbeidene i Spjelkavik sentrum på pause i jula. - Dette berga fjoråret, sier Dybvik. Her er han tidligere avbildet i en matpause sammen med familien, med barnebarnet Mie på fanget. Videre fra venstre sitter Tore Steinsholt, Frida Myrstad Dybvik og Matrine Myrstad Dybvik.   Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

Det var etter påtrykk fra forretningsdrivende at Ålesund kommune bestemte at vegen gjennom Spjelkavik sentrum skulle åpnes for normal ferdsel fra 9. desember til over på nyåret, slik at vegen ble åpnet i begge kjøreretninger før innspurten i julehandelen.