Pass av småfe og plastrydding

Får 95.000 til båtmotor

Rådmannen har gitt 95.000 kroner til kjøp av ny båtmotor, i forbindelse med sauehold og rydding av rusk og plast på øyer i fjordene rundt Ålesund.

Sauer: Anders Giske har fått tilsagn på søknaden. Småfe holder vegetasjonen nede på øyer i fjordene, samtidig skal det ryddes for rusk og plast.   Foto: Terje Engås (Arkivfoto)

Nyheter

Både ordfører og rådmann i Ålesund støtter søknaden om kjøp av båtmotoren. Det er Anders Giske som har fått tilsagn om 95.000 kroner til kjøp av utenbordsmotor til båt som brukes i forbindelse med rydding av strandlinjer på øyer i Borgundfjorden og Ellingsøyfjorden, samt pass av småfe som holder vegetasjonen nede på øyer i de samme fjordene. Den gamle motoren er ødelagt. For å kunne opprettholde aktiviteten på disse øyene, må båten som blir benyttet, ha ny motor, går det fram av søknaden.