Klubbene står fritt til å trekke seg fra storhall i Spjelkavika

Klatreklubben i Ålesund er i tvil om de klarer leieutgiftene tilknyttet nye Spjelkavik Arena. Fylket har gitt klubben muligheten til å trekke seg om de ikke makter utgiftene.

Åpner for at klubber kan trekke seg: Bygg- og eiendomsssjef i Møre og Romsdal fylkeskommune, Per Olaf Brækkan, sier klubber tilknyttet den nye storhallen i Spjelkavika kan trekke seg om de ikke har råd til å bruke den. 

Nyheter

– Vi har skrevet en exit-avtale med alle de fire idrettsklubbene der de fram til forprosjektet er gjennomført kan trekke seg fra prosjektet. Det gjør at dersom for eksempel Klatreklubben ikke kan være med, kan vi la være å bygge klatreveggen og dermed ta kostnadene ned, sier Bygg- og eiendomssjef i fylket, Per Olaf Skuseth Brækkan.