Fra ni til åtte på Stortinget

Mørebenken minker – småpartiene taper

Møre og Romsdal går fra ni til åtte mandat på Stortinget etter neste valg. Det ligger an til en knallhard kamp mellom Ap, Høyre, Senterpartiet og Frp for å sikre seg to mandater til Stortinget. For KrF, Venstre, SV og MDG ser det mørkt ut.

Fylkesleder i KrF Randi Walderhaug Frisvoll (Krf) erkjenner at når Mørebenken kuttes fra ni til åtte representanter har KrF en stor jobb foran seg for å komme på Stortinget fra fylket. Her sammen med ordfører i Giske Harry Valderhaug (Krf)  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Johan Giertsen står bak nettstedet Pollofpolls og kjenner valgresultat og løpende meningsmålinger landet rundt ned til den minste detalj. Han peker på at det å bli det fjerde største partiet i Møre og Romsdal, er dødens posisjon med de endringene en nå får i valgloven.