Grethe Sunde vil være med på å skaffe livreddende PET-skanner:

Gir én million til sjukehusaksjon

Forretningskvinna Grethe Sunde har gitt én million kroner til Foreninga Sjukehuset Vårt. De er dermed et langt skritt videre med finansieringa av en såkalt PET-skanner til kreftavdelinga i Ålesund. Nå forventer hun at myndighetene følger opp.

Vil bidra: Grethe Sunde ønsker å bidra til at sjukehuset har topp moderne utstyr. Her er hun sammen med f.v. Harry Valderhaug, Magne Sunde, Christoffer Lervåg og Gerhard Reichel.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Det gir meg stor glede å kunne bidra til at sjukehuset får topp moderne utstyr. Det burde strengt tatt være det offentliges oppgave, men slik ser ikke verden ut akkurat nå dessverre. Sjukehuset må spare penger, og jeg registrerer at de ansatte føler seg pressa fra alle kanter. Det må være veldig frustrerende å jobbe under slike forhold, sier Grethe Sunde.