– En fryd at campus får tilført dette

Bli med inn i nybygget ved Fagerlia videregående skole, der storparten av 2. etasje er via ei realfagsavdeling rektor Yngve Omenås omtaler som den per i dag mest moderne i Norge.

Ålesund: Nybygget ved Fagerlia vidergående skole er ferdig i disse dager. Bygget, som er på 3.000 kvadratmeter har ifølge rektor en kostnad på rundt 120 millioner kroner.   Foto: Staale Wattø

Nyheter

Det pågår et omfattende flyttearbeid ved Fagerlia videregående skole i Ålesund inn mot skoleferien. Nybygget ved skolen er nemlig ferdig i disse dager, noe som betyr at alt av realfag ved skolen skal flytte fra tidligere plassering og inn dit. Det samme er tilfelle for de maritime yrkesfaga som til nå har vært del av studietilbudet ved Ålesund videregående skole: TIP (teknologi og industriell produksjon, vg1) og videre maritime fag dekk og maritime fag maskin (begge vg2).