Kommunen mener de eier grunnen der Rampekiosken er satt opp, men backer opp de to studentene:

Rampekiosken får stå

Salgsautomaten som Bendik Flåten og Ludvig Aarø Scarfi satte i drift før helga ved Nebbafoten, får lov å stå ut sesongen. – Vi ser gjennom fingrene med at den etter vår oppfatning står på kommunens grunn og at den er satt opp uten godkjenning, og lar automaten få stå i to måneder til, sier ordfører Yvonne Wold til Romsdals Budstikke.

Får ha automaten ut sesongen: Bendik Flåten (t.h.) og Ludvig Aarø Scarfi får ha Rampekiosken stående der den står i dag ut sommersesogen.  Foto: RICHARD NERGAARD / ROMSDALS BUDSTIKKE

Nyheter

(Romsdals Budstikke): ÅNDALSNES: Ordføreren i Rauma tok tak i saka om plasseringen av Rampekiosken som er satt opp ved Nebbafoten der turstien fra Romsdalseggen og Rampestreken går forbi. De to studentene Bendik Flåten (20) og Ludvig Aarø Scarfi (20) hadde satt opp salgsautomaten på et areal de hadde funnet ut var i privat eie. Bendik og Ludvig hadde kontaktet grunneierne Guri Næss Krohn og Roe Næss, og fått ja til å sette opp automaten. Automaten som har fått navnet «Rampekiosken» ble satt i drift fredag 31. juli. Rauma kommune mener automaten trolig er plassert på kommunens eiendom, og at det ikke er gitt tillatelse til å plassere automaten der. Dette er forhold som må avklares.