Dropp de svarte sekkene på miljøstasjonene:

– Nå vil vi se alt du leverer

Det er mye rart som kan skjule seg i en svart søppelsekk. Nå skal alt fram i lyset.

Vil se alt: Sekker kan brukes til litt moro også. Nå ber f.v. Andrea Øie Sæverud, Ingeborg Ukkelberg og Ina Osdal Saure folk om å bruke gjennomsiktige sekker når de leverer boss på miljøstasjonene til de tre renovasjonsselskapene på Sunnmøre.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Fra og med mandag ber vi folk om å droppe de svarte sekkene når de leverer på miljøstasjonene. Nå vil vi se alt, sier Andrea Øien Sæverud, Ingeborg Ukkelberg og Ina Osdal Saure – kommunikasjonsansvarlig for henholdsvis SSR, ÅRIM og VØR. Alle de tre renovasjonsselskapene på Sunnmøre innfører ordninga med gjennomsiktige sekker, og det handler både om sikkerhet, økonomi og miljø.