Oppdraget på Hellesylt vart endeleg mogleg søndag ettermiddag:

Her utfører Tom Cruise sitt spektakulære motorsykkel-stunt

Lokalbefolkninga og fansen elles hadde venta heile veka. Søndag ettermiddag vart det endeleg gode nok forhold til at Tom Cruise kunne utføre sitt mykje omtala motorsykkelhopp frå Helsetkopen.

Endeleg hopp: Søndag ettermiddag fekk endeleg Tom Cruise hoppa utføre rampa frå Helsetkopen - med motorsykkel (som vart hengande igjen i fjellet i ei slags stropp).  Foto: Geir Olsen, NTB Scanpix

Øving: Tom Cruise under eit prøvehopp i fallskjerm ned langs fjellet Helsetkopen søndag. Litt før klokka 14.00 vart det endeleg gode nok forhold til å gjennomføre det mykje omtala motorsykkel-stuntet.  Foto: Geir Olsen

Helste: Tom Cruise helste til fansen då han kom til innspelingsområrdet på Helset ved Hellsylt søndag føremiddag.  Foto: Geir Olsen, NTB Scanpix

Prøvehopp: Frå eit prøvehopp i fallskjerm før sjølve motorsykkel-stuntet søndag.  Foto: Geir Olsen, NTB Scanpix

I svevet: Tom Cruise frå rampa på Helsetkopen ved Hellesylt.  Foto: Geir Olsen, NTB Scanpix

På Åndalsnes: Tom Cruise prata med nokre heldig utvalde på Åndalsnes laurdag.  Foto: Even Ørjasæter, Åndalsnes Avis

Skuespiller Tom Cruise hilser og tar farvel med bygdefolket etter at han hadde gjennomført sine halsbrekkende stunt i luften over Hellesylt ved Helsetkopen i anledning av opptakene av den neste «Mission: Impossible»-filmen. Etter flere dagers venting gjennomførte actionhelten fire hopp med motorsykkel ut fra den enorme rampen på fjelltoppen Helsetkopen ved Hellesylt i Stranda Kommune. Syklene landet i ura, mens Cruise svevet ned den bratte fjellsiden i fallskjerm.  Foto: Geir Olsen

Skuespiller Tom Cruise i luften over Hellesylt ved Helsetkopen i anledning Tom Cruise sin innspilling av den neste «Mission: Impossible»-filmen. Etter flere dagers venting gjennomførte actionhelten fire hopp med motorsykkel ut fra den enorme rampen på fjelltoppen Helsetkopen ved Hellesylt i Stranda Kommune. Syklene landet i ura, mens Cruise svevet ned den bratte fjellsiden i fallskjerm.  Foto: Geir Olsen

Helikopter som visstnok tilhører skuespiller Tom Cruise - med Cruise bak spakene - i luften over Hellesylt ved foten av Helsetkopen i anledning Tom Cruise sin innspilling av den neste «Mission: Impossible»-filmen.  Foto: Geir Olsen

Skuespiller Tom Cruise hilser og tar farvel med bygdefolket etter at han hadde gjennomført sine halsbrekkende stunt i luften over Hellesylt ved Helsetkopen i anledning av opptakene av den neste «Mission: Impossible»-filmen. Etter flere dagers venting gjennomførte actionhelten fire hopp med motorsykkel ut fra den enorme rampen på fjelltoppen Helsetkopen ved Hellesylt i Stranda Kommune. Syklene landet i ura, mens Cruise svevet ned den bratte fjellsiden i fallskjerm.  Foto: Geir Olsen

Nyheter

– Det heile skjedde ekstremt fort, seier Ole Arnstein Ringdal, som sjølv bur i området.