Malene får ikke besøke mormor på rommet mens andre får lov – det synes hun er urettferdig

Malene får ikke besøke mormor på rommet på sjukehjemmet. Hadde mormor bodd på et annet sjukehjem, hadde hun fått lov. Det er store forskjeller i hva som er lov og ikke under besøkelsestiden på sjukehjemmene i Ålesund.

Malene Haugseth Havnegjerde forteller at siden de kun kan være tre besøkende om gangen, så har ikke mormoren hennes fått sett oldebarnet Ebbe som er født under koronapandemien.   Foto: Camilla Hjelmeseth

Nyheter

Malene Haugseth Havnegjerde og familien opplever det som svært urettferdig at de ikke får besøke deres kjære mormor på rommet på sjukehjemmet. Pårørende på andre sjukehjem får nemlig lov til det. På grunn av korona får de kun møte henne i et felles besøksrom, og de får heller ikke gi henne en klem eller holde henne i hånden.