- Rydda opp umiddelbart

Mittet AS får skryt for rask opprydding

Fabrikken til Mittet AS på Eidsnes i Sula har hatt utslipp av isolasjonsmateriale rett ut i naturen. Nå får fabrikken skryt for rask opprydding.

Forurensning: Mittetfabrikken har hatt utslipp av isolasjonsmateriale i syntetisk plast og dette har havnet i naturen, ifølge friluftsrådet.   Foto: Sunnmøre friluftsråd

Nyheter

– Vi har blitt kjent med at Mittet-fabrikken i lang tid har pumpa isolasjonsmateriale i syntetisk plast rett ut av bygningen. Store mengder syntetisk plast blir på denne måten spredt i nærområdet, i elva som renner forbi og videre ut i havet. Dette er miljøkriminalitet som straks må stoppes! I tillegg må det ryddes opp både på land, i og langs elva, i fjøra og sjøen, skriver Sunnmøre friluftsråd i en e-post som er sendt til kommunen, fabrikken og fylkesmannen.