Påstand om at Giek kun kan styres fra Oslo

– Det er uvitenhet og frekkhet

– Det minner meg om uvitenhet, på grensen til frekkhet, når en påstår at det kun er i Oslo en finner kompetanse til å styre Giek og Eksportkreditt. Det sier økonomiprofessor Ola Grytten. Han etterlyser politikere som våger gjøre noe med Oslo-dominansen.

Frekkhet: Økonomiprofessor Ola Grytten sier det minner han om uvitenhet, på grensen til frekkhet, når en påstår at det kun er i Oslo en finner kompetanse til å styre Giek og Eksportkreditt.  Foto: trine lise sviggum helgerud

Nyheter

Herøy-reder Stig Remøy gikk i en kronikk i Sunnmørsposten mandag ut med krav om at det ble etablert lokalkontorer langs kysten når disse to etatene til sommeren skal slås sammen. Remøy fikk full støtte fra regionbanksjef i Sparebank 1, Jan Rune Hurlen.