Kolonnekjøring gjennom Spjelkavik sentrum går mot slutten

Etter noen år med omfattende arbeid med nye vann- og kloakkledninger, lysregulering, tidvis kolonnekjøring og humpetihump for trafikken, går det nå mot en etterlengtet åpning med fin, farbar veg.

Spjelkavik: Det har pågått en stor omlegging av ledningsnettet i Spjelkavik sentrum. Men snart er arbeidet i gata i Spjelkavikvegen over, og gata blir reasfaltert med ny, hølefri asfalt.   Foto: Mona Skjong

Nyheter

Har du gjentatte ganger stått i kø og ventet på at kolonna med møtende biler skal passere gjennom Spjelkavik sentrum, og din tur til å smyge deg forbi i maks 30 kilometer i timen? Har du ergret deg litt? Hatt dårlig tid? Sittet der i bilen og lurt på hvor lenge de skal holde på med arbeidet i gata? Kanskje til og med ofret de næringsdrivende langs gata en tanke?