Byutvikling i Ålesund:

Mangler penger til å gjøre Ålesund en god sykkelby

Det mangler ikke planer som kan gjøre Ålesund til en god sykkelby. Som vanlig er det pengene det står på.

sykkel: Gateterminalprosjektet består også av at folk møtes og diskuterer byutvikling. I går var det lunsjmøte om sykkelsatsing. På enden av bordet lytter ordfører Dag Olav Tennfjord, Skodje, Oddvar Myklebust, Sandøy, rådmann Leon Aurdal i Sula og ordfører i Sula, Jim Arve Røssevoll til kommunalsjef Ronny Frekhaug i Ålesund. 

Utbygging av Lerstadvegen betyr at vi også får en høgstandard sykkelveg

Gudmund Hoel
Ålesund og omland

Sykkel var tema da folk samla seg rundt bordet på det midlertidige byutviklingskontoret i Keiser Wilhelms gate til «lunsjdate» i går. Ordførere og rådmenn fra nabokommunene var blant de inviterte til møtet som også var åpent for publikum.