Byutvikling i Ålesund:

Mangler penger til å gjøre Ålesund en god sykkelby

Det mangler ikke planer som kan gjøre Ålesund til en god sykkelby. Som vanlig er det pengene det står på.

sykkel: Gateterminalprosjektet består også av at folk møtes og diskuterer byutvikling. I går var det lunsjmøte om sykkelsatsing. På enden av bordet lytter ordfører Dag Olav Tennfjord, Skodje, Oddvar Myklebust, Sandøy, rådmann Leon Aurdal i Sula og ordfører i Sula, Jim Arve Røssevoll til kommunalsjef Ronny Frekhaug i Ålesund.  Foto: Ticiane Oliveira

Utbygging av Lerstadvegen betyr at vi også får en høgstandard sykkelveg

Gudmund Hoel
Ålesund og omland

Sykkel var tema da folk samla seg rundt bordet på det midlertidige byutviklingskontoret i Keiser Wilhelms gate til «lunsjdate» i går. Ordførere og rådmenn fra nabokommunene var blant de inviterte til møtet som også var åpent for publikum.