Travel politinatt med sjøslag i småbåthavn

Båtkrangel Politiet rykket ut til Lille Kalvøy i Ellingsøyfjorden etter at flere personer røk uklar med hverandre. Kart: Google Maps 

Nyheter

Politiet på Sunnmøre melder om en travel natt til søndag med meldinger fra hele distriktet med ordensforstyrrelser, slåssing, husbråk og feststøy.

Like etter midnatt rykket politibåten ut til en småbåthavn ved Lille Kalvøy i Ellingsøyfjorden.

Flere personer skal ha røket sammen i en krangel som utviklet seg til fysiske tumulter. Én person valgte å ta en tur til legevakta for sjekk etterpå, men det er ellers ikke meldt om fysiske skader.

Ingen personer ble pågrepet i forbindelse med sjøslaget, men politiet valgte å vise vekk flere personer fra stedet.

Gjør som flere enn 22.000 andre - lik smp.no på Facebook

Sankthansfeiring

Mange båtfolk hadde tatt turen ut på fjorden, blant annet for å følge Slinningsbålet i Ålesund.

Politibåten var ute ved sankthansbålet for å holde et ekstra øye med situasjonen, og hadde hjelp av mannskap i lettbåter fra kystvakta.

– Samtidig var det dans i Valldal og flere arrangement rundt omkring. Når det er så mange folk ute, så blir det gjerne en del ekstra henvendelser til politiet, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck ved Sunnmøre politidistrikt.

Ingen til sjukehus

At værgudene viste seg fra sin bedre side, med en sjelden fin sommernatt, la trolig heller ingen demper på festlighetene.

Lovens lange arm beskriver likevel ingen av nattens episoder som spesielt alvorlige, og det er ikke registrert at noen hadde behov for legebehandling ved sjukehus som følge av hendelsene.