Hjelmeseth er overrasket over at innehaver av Teaterfabrikken i Ålesund, Astrid Overå, har fått brev om at tre av fire innbrudd i bedrifta den siste måneden, er blitt henlagt.

- Om det har skjedd, så er det i så fall en misforståelse, sier Hjelmeseth.

Spor

Han sier de fire innbruddene etterforskes for fullt.

- Et femte innbrudd, som skjedde i februar i år, har vi allerede oppklart. Fra ett av innbruddene som har skjedd nylig, har vi sikret oss DNA fra en mann og en kvinne, som er sendt inn til Kripos. Her har vi gode muligheter for å oppklare. Vi har også et håp om å oppklare de tre andre sakene, sier Hjelmeseth.

Han mener det er viktig for politiet å etterforske alle slike tilfeller grundig.

- Det er synd at Teaterfabrikken opplever at de ikke blir tatt på alvor, men jeg har nå hatt en oppklarende prat med de, og vi hadde også etterforsker på stedet i går. Det er også bra at Teaterfabrikken nå har fått innstalert alarm, sier Hjelmeseth.

Glad

Astrid Overå står fast på at hun har mottatt varsel om at tre av innbruddssakene er henlagt, men er nå glad for at politiet fortsetter etterforskninga.

- Det var svært gledelig å høre fra politiet, og ikke minst at de har spor å gå etter. Jeg føler nå at vi blir tatt på alvor, og jeg håper dette kan føre til at gjerningsmennene blir tatt, sier Overå.