- Hva er din hjertesak?- Når man er fra Sogn og Fjordane er det vanskelig ikke å være over gjennomsnittet opptatt av både samferdsel og næringsutvikling, som er to områder der det offentlige har sviktet fylket. Uten å bedre rammevilkårene for næringslivet og sikre gode kommunikasjoner både i og ut av fylket, vil Sogn og Fjordane bare fortsette som fraflyttingsfylke. Men likevel er det bedre tilbud for mennesker med rus- og/eller psykiske problemer som er min hjertesak. Når det gjelder forebygging, behandling og rehabilitering, har det offentlige en stor og krevende jobb med å få til et fullverdig tilbud.

- Hva var det som gjorde at du ville engasjere deg politisk?- Jeg valgte å engasjere meg politisk fordi jeg ønsker å påvirke samfunnet. Jeg så ting i det norske samfunnet jeg var uenig i, og valgte å engasjere meg politisk for å kunne være med på å endre det.

- Hvor lenge har du vært med i politikken?- Jeg meldte meg inn i Frp og ble aktiv i 2000, så jeg har vært med i snart 14 år.

- Hvordan bruker du sosiale medier i valgkampen?- Jeg bruker både Facebook, Twitter, blogg og YouTube i valgkampen. Facebook bruker jeg til å kommunisere med velgere, både gjennom å poste statuser om aktuelle politiske tema og hva jeg holder på med, og til å diskutere aktuelle tema og spørsmål. Twitter blir mest brukt til å debattere og diskutere dagsaktuelle tema med andre politikere og journalister. Bloggen blir brukt for å komme med utfyllende innlegg om FrP sine løsninger og viktige politiske saker. Og YouTube bruker jeg til både korte og lengre videoer med politisk budskap og opptak fra debatter, arrangement ol.

- Fortell om den beste sommeren du har hatt.- Jeg kan ikke velge ut én sommer som den beste. Alle somrene etter at jeg fikk egne barn har vært de beste. Etter hvert som de vokser får man nye opplevelser og nye minner som jeg har stor glede av. Om jeg likevel må velge, må det bli en sommer for noen år siden. Jeg og min eldste sønn, William Olai, var på vår første fisketur sammen. Vi gikk opp på fjellet og satte opp telt ved siden av et fiskevann. Vi hadde ikke de helt store hendelsene på turen, men likevel var det en fantastisk opplevelse å ta med sin egen sønn på fisketur. Det å oppleve naturen og fjellet sammen med sin sønn, var spesielt.

- Og din verste sommer?- Da jeg var fem år gammel måtte jeg ligge i nesten to måneder på Haukeland sykehus i Bergen, på grunn av en sykdom som legene ikke fant ut hvordan de skulle behandle. Det var en helt fryktelig sommer. Ikke bare for meg, men også for mine søsken, som måtte tilbringe sommeren med å traske rundt på sjukehuset. Det er kjipt nok for en femåring å ligge på sykehuset. Når det i tillegg var sommer og skolefri, og alle andre reiste på ferie, var det helt forferdelig.