Ved 00.30-tiden natt til lørdag ble politiet tipset om en personbil som kjørte uforsvarlig og med stor hastighet i sentrum av Ålesund. Politiet fikk stoppet bilen. Føreren var en 18 år gammel mann. Sertifikat blir beslaglagt og saken anmeldt.

Ved samme tid i Hareid ble en mannlig fører i 40-årene stoppet for mistanke om promillekjøring. Mannen ble kjørt til legevakt for blodprøve. Førerkortet til mannen ble også beslaglagt og saken vil bli etterforsket.

Ved 04.00-tiden ble politiet tipset om promillekjøring på Ørskog. Politiet på Sunnmøre søkte bistand fra Nordmøre og Romsdal politidistrikt, og klokken 04.50 ble føreren av bilen stanset av politiet. Føreren var en mann i 20-årene. Mannen blir anmeldt for promillekjøring.

Vanskelige pubgjester

Ved 01.00-tiden pågrep politiet en mann i 20-årene ved et utested i Ålesund sentrum. Mannen hadde en truet adferd overfor de andre gjestene. Han ble innbrakt og innsatt i arrest. Saken blir også anmeldt.

I Sykkylven ble også en mann i 20-årene pågrepet av politiet. Mannen var beruset og hadde truet flere personer i Sykkylven sentrum. Mannen ble pågrepet og transportert til Ålesund. Saken vil bli anmeldt.

Senere på natten ved 03.00-tiden ble politiet igjen kalt til et utested i Ålesund sentrum. En beruset mann i 20-årene oppførte seg truende mot flere personer. Mannen ble pågrepet av politiet og innsatt i arrest. Saken blir videre etterforsket.

Politiet ble også tilkalt til en bopel i Ålesund ved 03.00-tiden. En kvinne i tenårene ble pågrepet fordi hun hadde laget bråk på stedet. Kvinnen ble innsatt i arrest, og saken blir videre etterforsket.

Sex-kjøp

En mann ble også mistenkt for sex-kjøp. Hendingen skjedde klokken 04.45 i Ålesund og mannen blir anmeldt.