– Dette er kjekke og ikke minst flinke folk. Vi trengte litt nytt blod og en ny giv for å satse så stort, og da er vi svært fornøyde med å ha disse på laget, sier Fiskerstrand.

Viderefører konsepter

– I utgangspunktet ønsker vi å videreføre og utvikle konseptene slik de har vært i dag. Vårt største fokus når vi tar over Toldboden og Big Horn Steak House 1. september, er å ta det opp til det som det engang var. Vi ønsker litt blest rundt det. Vi snakker om en fantastisk beliggenhet og bygning. Målet er å skape litt liv på den sida av byen også, sier Fiskerstrand.

Vil bevare sjela

Sammen forteller de fire eierne at det er ekstra viktig å bevare sjela Toldboden har, og det er nettopp dette stedet som ser ut til å få litt ekstra oppmerksomhet ved eierskiftet.

– Vi ser for oss en folkelig plass, hvor alle er velkomne. Det vi tenker er å levere en god gammeldags pub, og tror kanskje dette er noe som vil treffe de voksne litt ekstra, sier Fylling.

Byens største aktører

I 2015 overtok Fiskerstrand og Kvalø Brooklyn, og har lyktes godt med å etablere utestedet. Nå har de altså blitt eiere av hele tre utesteder og en restaurant, på kort tid.

Det skjer-kalenderen: Få med deg det som skjer i kulturlivet på Nordvestlandet

– Da ble det plutselig veldig stort. Det var ikke helt planlagt for å si det sånn, forteller Fiskerstrand. Med det anslår han at stedene til sammen sørger for mellom 15 og 20 årsverk. Og kan si seg enig i at når det kommer til bardrift er han og Kvalø muligens blitt byens største aktører.

– Det kommer jo an på hva man sammenligner med. Men det er jo klart at man er ivrig etter å gi folk det de vil ha, og hele tiden prøve å etterleve forespørsler fra kunder. Brooklyn har blitt en folkeplass der de fleste trives, og alt fra 18-åringer til de i pensjonsalder koser seg, sier han og legger til at nå ser de fram til å starte arbeidet med de nye stedene.