Rollonbana har ikke vært noen lykkearena for Herd så langt i andredivisjon - kun en seier har det blitt så langt i sesongen. Heller ikke mot opprykkssugne Kristiansundere

klarte Herd å vinne, selv om de tok ledelsen da Eirik Dalhus skallet inn ledermålet etter 15 minutter. Ledermålet kom mot spillets gang, og det var derfor vel fortjent da

dagens store spiller, Mahmoud El Haj, utnyttet en fin stikker og "chippet" ballen over Bjørnar Hoel i Herds mål. El Haj gav seg imidlertid ikke med en skåring - og i løpet

av en ellers jevnspilt andreomgang lagde han to mål til på 15 minutter - det siste målet etter en megabrøler av Bjørnar Hoel som klarerte et tilbaksepill rett i magen på El

Haj som knallet ballen i åpent mål og med det punkterte kampen. 1-4 kom på straffe i det 89.minutt.

- De får ledermålet sitt i vår beste periode, men vi må utnytte de beste periodene våre bedre for vi gjør mye bra, mente Herd-trener Rune Ulvestad etter kampen.