Høyer driv med sal av klede og held til på Devoldfabrikken i Langevåg på Sula. Butikken blei stengt 9. oktober.

Dagleg leiar Stein Otto Gulbrandsen i Høyer Outlet Langevåg AS skriv i ein epost til Sunnmørsposten at dei har kjøpt opp igjen buet og klargjer butikken for nyopning.

- Da konkursen var et faktum ble boet tatt hånd om av advokat Øystein Remme. Han overleverte tidlig boet til Sparebank1 (eneste kreditor med pant i boet) siden de bud som kom ikke var tilfredsstillende. De tidligere eierne kontaktet banken og kjøpte boet tilbake for videre drift. Butikken klargjøres nå for åpning og vi ser frem til å ta imot gamle og nye kunder på Devoldfabrikken, skriver Gulbrandsen.

Advokat Øystein Remme er bustyrar, han seier til Sunnmørsposten at det melde seg 17 kreditorar etter konkursen. Det kom inn krav på i overkant av 2,2 millionar kroner, det var Skatt Midt-Norge kravde butikken konkurs.

- Høyer Outlet Langevåg AS gikk konkurs 09.10.17 da Skatt Midt-Norge ikke ønsket å imøtekomme vårt ønske om en betalingsutsettelse. Høyer Outlet Langevåg hadde på det tidspunktet ikke andre misligholdte kreditorer, skriver Gulbrandsen i eposten.