Politiet på Sunnmøre opplyser ved 16-tiden at en bil har kjørt utfor vegen ved Sulesund/Eikremsbakkane.

Klokka 16.15 opplyser politiet at det ikke skal være snakk om personskade. Innledningsvis var det noen mindre trafikale problemer. En bergingsbil skal få bilen opp av grøfta.

Smp.no sin reporter på stedet opplyser at det ikke er kø ved 16.40-tiden. Uhellet har skjedd etter en skarp sving, så andre førere bør være obs. Utforkjøringen har skjedd mellom Eikrem og Sulesund ferjekai på fylkesveg 61.

Både politiet og brannvesenet rykket ut.

Var noe kø over Ørskogfjellet

Trafikkoperatøren hos Statens vegvesen forteller at det har vært noen vogntog som har hatt trøbbel over Ørskogfjellet torsdag ettermiddag.

– De har slitt med føret, men vegen har ikke vært stengt. Tidligere var det litt kø, men jeg tror de har fått strødd og ordnet opp i dette nå, opplyser trafikkoperatøren til smp.no ved 16.30-tiden.

Ellingsøy

Ellingsøy i Ålesund kommune ble vegen ved Grytebust stengt på grunn av bilberging.

Her kjørte en lastebil i grøfta tidligere torsdag. Like før klokka 19 opplyser politiet at vegen er åpnet igjen.

Vogntog stod fast

Operasjonsleder John Bratland hos politiet på Sunnmøre forteller til smp.no at det ikke er mistanke om promille eller andre ting i noen av hendelsene.

Et vogntog stod fast ved Leikong på fylkesveg 61 torsdag ettermiddag. Ved 17.30-tiden ble vogntoget dratt opp igjen, og trafikken går som normalt på stedet.

Nye uhell

Klokka 17.36 melder politiet om en lastebil som har kjørt utfor vegen ved Hevsdalen i Stranda kommune.

Uhellet har skjedd på fylkesveg 60.

– Det er ikke personskade, men lastebilen sperrer litt for trafikken, opplyser politiet.

Operasjonssentralen melder at vogntoget står fast ved Ringstadkrysset. Klokka 20.12 opplyser politiet at en bergingsbil er på stedet. Vegen vil bli sperret en kort stund, mens dette arbeidet pågår.

Ved Drageskaret i Sande kommune er det torsdag kveld en trailer som står fast foran en sving. Vegen er helt sperret og bilberging er rekvirert. Det er uoversiktelig på stedet.

Stengt til og fra Geiranger

Statens vegvesen opplyser at de stenger fylkesveg 63 mellom Eidsdal og Geiranger torsdag kveld grunnet rasfare. Det har snødd mye de siste dagene.

Fra klokka 21 blir vegen stengt og en ny vurdering rundt åpning skjer klokka 08 fredag morgen. Vegen Geiranger - Langvatn er for øvrig vinterstengt, noe som betyr at en ikke kan kjøre fylkesveg 63 noen retning fra Geiranger natt til fredag.

Smp.no kommer med mer.

foto
foto
På veg over Ørskogfjellet torsdag ettermiddag. Foto: HARALD SKOTHEIM
foto
Politiet var på stedet. Foto: Harald Skotheim
foto
Straumen bil var på stedet for å bistå. Foto: HARALD SKOTHEIM
foto
Vogntog med trøbbel. Foto: HARALD SKOTHEIM
foto
Statens vegvesen er på plass. Foto: HARALD SKOTHEIM
foto
Flere vogntog med trøbbel. Foto: HARALD SKOTHEIM