Politiet opplyser at mannen nå er siktet for drap, etter at han først var siktet for drap eller medvirkning til drap. Politiet mener nå det ikke har vært andre involverte i saken.

Det var Elisabeth Karete Bjørkavåg Ravnå (45), opprinnelig fra Sunnmøre, som ble funnet drept.

– Siktede erkjenner å ha utøvd voldshandlingen med dødelig utfall og at han var alene om dette, sier Ellen Moksnes Andresen, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt.

Politiet kan bekrefte at den fornærmede ble funnet i den siktedes leilighet. Fornærmede bodde i samme leilighetskompleks og de var bekjente.

– Så langt har etterforskingen gitt politiet god kunnskap om hendelsesforløpet. Gjennom digitale spor, tekniske undersøkelser og tips, har vi kartlagt siktedes bevegelser i forkant og etter drapshandlingen, sier Ellen Moksnes Andresen, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt.

Påtalemyndigheten ber om forlenget varetektsfengsling for mannen.

Etterforskningen fortsetter og den siktede skal avhøres på ny. Det gjenstår også en god del analyser av beslag i saken. Politiet ønsker ikke å gå noe nærmere inn på drapsvåpenet, og avventer den endelige obduksjonsrapporten.