- Hva er din hjertesak? - Min hjertesak er utdanning.

- Hvorfor begynte du å engasjere deg politisk? - Jeg engasjerte meg fordi det var mange som satt og klaget og klaget, men ikke gjorde noe som helst for å rette opp i det selv. Jeg så ting jeg ville gjort annerledes og istedenfor å klage, engasjerte jeg meg i politikken. Først gjennom ungdomsråd og ungdomspanel, deretter i Høyre.

- Hvor lenge har du vært med i politikken? - Vært med i ungdomsråd siden jeg var 14 år og i partipolitikk siden jeg var 16 år.

- Hvordan bruker du sosiale medier i valgkampen? - Jeg har en egen facebookside der alt jeg gjør gjennom valgkampen skal være tilgjengelig for alle. I tillegg er Facebook veldig fint for å få inn spørsmål og synspunkter, noe jeg håper å få mange av!

- Hva er din beste sommer?- 2011 var både den verste og beste sommeren for min del, forteller Vetle Wang Soleim om minnene fra den sommeren. Jeg var på interrail med syv andre kompiser. Vi tok fly til Nederland og begynte den lange togreisen derfra. Soleim og kompisene fikk sett mye av Europa på de 15 dagene de reiste. Kompisgjengen var innom i alt sju land, og han opplevde mye.- Vi møtte så utrolig mange spesielle og spennende folk. Vi fikk virkelig sett det beste som landene vi besøkte, hadde å by på. Interrail anbefales på det sterkeste som reisemåte!

- Hva er din verste sommer?- Det må faktisk bli den samme sommeren i 2011, sier han og sikter til terrorhendelsen på Utøya 22. juli.- Vi var i Berlin. Alle sammen satt hele dagen og fulgte med på norske nettaviser. Flere av oss hadde kjente på Utøya, så dette satte en liten demper på den ellers så fantastiske ferien vår.