Hun har vært ansatt som prosjektleder i Nordfjord Vekst, og overtoksom daglig leder etter Edvin Haugen 18. mars.

− Jeg er veldig glad for at Randi Paulsen Humborstad takket ja tiljobben som daglig leder. Jeg tror hun har den rette bakgrunnen ogde rette egenskapene til å spille en sentral rolle i utviklingen avnæringslivet i Selje, Eid og Vågsøy, sier styreleder i NordfjordVekst, Geir Arne Solheim, i en pressemelding.

Randi Paulsen Humborstad er 36 år og harjobbet i Nordfjord Vekst siden 2012. Hun har tidligere jobbet iMåløy Vekst og Utenriksdepartementet. Hun eropprinnelig fra Oslo og har en mastergrad i statsvitenskap fraUniversitetet i Oslo.

-Jeg har stor tro på næringslivet i Selje,Eid og Vågsøy, og er overbevist om at Nordfjord er en region med etstort utviklingspotensial. Vi må stå sammen om felles satsinger ogjobbe for felles mål på tvers av kommunegrenser for å opplevestørst mulig vekst og verdiskapning i framtiden, sier PaulsenHumborstad.

I Nordfjord Vekst har hun hatt et spesielt ansvar forprosjektet Stad Skipstunnel.

Nordfjord Vekst ernæringsutviklingsselskap for kommunene Selje, Eid og Vågsøy.Selskapets visjon er å bidra til størst mulig konkurransekraft fornæringslivet og regionen. Nordfjord Vekst skal spesielt støttevekstrettede prosjekt i næringslivet gjennom rådgivning, nettverkog finansiering, og generelt jobbe for bedre rammevilkår for detlokale næringslivet.