Maria har gjort hobbyen til levebrød

Følelsen av å ikke strekke til for verken jobb eller familie fikk sivilingeniør og trebarnsmor, Maria Berg Hestad, til å ta et viktig valg. Hun sa opp jobben. I dag lever hun av hobbyen sin. Grønnsaksdyrking.

Helt enkelt: – Jeg får ofte høre at det ser så enkelt ut. Det er enkelt – slik jeg opplever det. Tenk stort, ikke bruk tid på små krukker som må vannes hver eneste dag. Å druse litt på, er et av Maria Berg Hestads tips til de som vil dyrke sine egne grønnsaker.  Foto: Kirsti Edøy, Romsdals Budstikke

Reportasje

(Romsdals Budstikke): Kjøkkenhagen gir en helende effekt på meg. Der ute finner jeg ro, påfyll og glede. Jeg tror vi mennesker har et iboende behov for å være i kontakt med jord og grønne planter. Vi trenger bare å ha tid til å oppdage det, sier 39-åringen.