Mandag formiddag meldte Sunnmørsposten at Lars Arne Nilsen kommer til å miste jobben som trener for sunnmørsklubben etter den svake sesongstarten.

Klubbledelsen og Nilsen skal ha vært involvert i møtevirksomhet på stadion i Ålesund gjennom mandagen. Der skal Nilsens potensielle avgang ha blitt drøftet.

Mandag kveld er det berammet et styremøte. Allerede i forkant av det opplyser imidlertid styreleder Gunnar Haagensen til TV 2 at Nilsen får lede laget i onsdagens seriekamp mot Molde.

– Det er ingen som er fredet, men Lars Arne Nilsen har full tillit i spillergruppen og stiller som trener mot Molde på onsdag, sier styrelederen.

Til Sunnmørsposten erkjenner samtidig Haagensen at grep må tas. På spørsmål om Nilsen er ferdig i jobben sin, svarer han:

– Det har ikke vært diskutert enda, men vi må gjøre ett eller annet.

– Vi henger vel alle i en tynn tråd, både jeg, daglig leder og A-laget. Vi må bare ta oss sammen og slå Molde, sier styrelederen også til lokalavisen.

AaFK står med fire strake tap og har ikke scoret mål hittil denne sesongen. Søndag ble det 0-4-tap for Sandefjord på bortebane.

Lars Arne Nilsen har vært sjef for tangotrøyene siden august 2020 og har ledet dem i 86 kamper.