- Jeg synes dette var en kollektiv kollaps. Vi var dårlige, mens Follo var gode. Når vi møter et så godt lag, blir forskjellen så stor, sier Herd-trener Rune Ulvestad til smp.no.

Til tross for at Fitim Azemi ga gjestene en drømmestart allerede etter fem minutter spilte Herd jevnt med fjorårets cupfinalist de første 25 minuttene.

Slik var kampen: Vi fulgte den live her

Svært effektive

Deretter overtok Follo spillet, uten å skape så veldig mange sjanser. Men i det 38.- og 43. minuttet scoret henholdsvis Jostein Martinsen og Fitim Azemi for et svært effektivt Follo-lag. Dermed var kampen i realiteten kjørt.

Da Anders Jahnsen økte til 4-0 fem minutter etter pause, ble resten av kampen mer som en transportetappe.

Rødt kort

Gjestenes Øystein Grini fastsatte sluttresultatet til 0-5 etter 78 minutter, og Herd-skuffelsen ble komplett da dommer Rikhard Lyng ga Finn Erik Stavseng hans andre gule kort i samme situasjon. Dommeren hadde dømt fordel rett før målet.

- Det lå litt og vippet på 1-0, men når de får mål nummer to og tre før pause er det kjørt. Vi hadde et håp om å revansjere oss litt etter pause, men klarer ikke det heller. En skuffende kamp, oppsummerer Rune Ulvestad etter kampen.